Inner Child serie

Verbinding maken met het innerlijk kind

Welkom bij de Inner Child serie. Deze stijl is ontstaan tijdens mijn burn out in 2021, omdat ik te moe was om iets te doen. In het werkboek ‘Recovery of the Inner Child’ van Lucia Capacchione, zaten oefeningen om in contact te komen met het Innerlijke Kind. Ik ontdekte al vrij snel dat ik het contact al een tijdje kwijt was en besloot door middel van tekenen tijd door te brengen met mijn innerlijke kind.

De Inner Child serie bestaat uit 5 onderdelen:

De Inner Child serie gaat over veel meer dan alleen contact maken met het Innerlijk Kind. Elke streep die ik zet, zorgt voor een vorm op het papier. Zonder na te denken rolt mijn pen of potlood over een ondergrond, terwijl ik van te voren nooit weet waar het heen gaat. Elke streep of stip is creatie, een doorgang naar toename van kracht. Het gaat over durven, meebewegen en verwachtingen loslaten.

In het begin had ik hele interne discussies met mijzelf en had de innerlijke criticus altijd de overhand. Ik koos er voor om dat wat minder aandacht te geven en minder waarde te hechten aan de perfectionist. Dankzij mijn kunst heb ik dit goed kunnen oefenen. Door fouten te gebruiken in plaats van vast te lopen, ging mijn creativiteit weer stromen en kreeg ik langzamerhand weer wat meer energie.

Elke tekening is uniek en staat voor een hoge frequentie in heling. Een intern groeiproces, waarin acceptatie en tevredenheid in weerspiegeld wordt. Klik in Portfolio op de verschillende subcategorieƫn om te zien wat er uit is gekomen.